Παναθηναϊκός: Σύσκεψη για νέους στόχους μετά το “κόψιμο” Αλφάρο

Ανατροπή στα σχέδια του Παναθηναϊκού συνιστά η ακύρωση της μεταγραφής του Αλεχάντρο Αλφάρο από τη Μαγιόρκα.

Οι πράσινοι τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά και με την ομάδα, παρότι η τελευταία δεν είχε ολοκληρώσει τις διαδικασίες με τα τελευταία έγγραφα που έπρεπε να έχουν σταλεί στην ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής κίνησης.

Πάντως, ο Ισπανός "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις, όπου από τις διαρροές προκύπτει ότι ο παίκτης παρουσίαζε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη δημιουργικότητα του Αλφάρο, τουλάχιστον όπως την παρουσίαζαν τα βίντεο, για να τον χρησιμοποιήσει ακόμη και στον αγώνα με τη Μίντιλαντ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όμως οι εξελίξεις ανέτρεψαν τα σχέδια. Η παραμονή του Αμπέιντ στη Νιουκάστλ δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την παραγωγική ανάπτυξη των πρασίνων, οι οποίοι πρέπει τώρα να στραφούν σε νέες λύσεις.

Επόμενος στόχος είναι ο Βαλμίρ Μπερίσα, πρώτος σκόρερ πέρυσι στο Παγκόσμιο κάτω των 17 ετών, με εφτά γκολ. Είναι 18 χρόνων, Σουηδός με αλβανικές ρίζες, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρόμα χωρίς όμως να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο Καμπιονάτο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, όμως δεν έχει τα δημιουργικά χαρακτηριστικά που ζητά ο Αναστασίου και είναι περισσότερο σκόρερ, με κορμοστασιά και ύψος 1.86 μέτρων. Πάντως, μπορεί να δώσει ανάσες στον Μπεργκ.

Ωστόσο, για το θέμα του δημιουργικού χαφ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί για να οριστικοποιηθούν νέοι στόχοι. Παρών θα είναι και ο Ρενέ Χένρικσεν και ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου.