Ολυμπιακός: Η μεταγραφή αεροδρομίου που δεν έγινε και ένα μπαμ

Το ετήσιο συμβόλαιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ ήταν εκείνο που έβαλε φραγμούς στη μεταγραφή του Σάμουελ Ετό στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal News, ο Καμερουνέζος φορ με το βαρύ όνομα και την προχωρημένη, πάντως, ηλικία προτάθηκε όντως στους ερυθρολεύκους.

Και μάλιστα, αυτό φέρεται να συνέβη δύο φορές, μία πρίν και μία μετά της διάψευσης της πειραιώτικης ΠΑΕ ότι ασχολείται με την περίπτωση του παίκτη.

Σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, ο Ετό αρχικά ζητούσε πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην πορεία οι μάνατζερ του έλεγαν ότι έρχεται στην Ελλάδα ακόμη και με 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με την περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού, η απόκτηση του οποίου, πάντως, παρά την προχωρημένη ηλικία του, θα συνιστούσε μεταγραφή αεροδρομίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ήταν αυτός που πρώτος άναψε κόκκινο στη μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα εισπράττει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο ίδιος λόγος ήταν που δεν ήθελε και τον Όσκαρ Καρντόζο της Μπενφίκα, ενώ παρέμενε επιφυλακτικός και για τον Ζόνας.

Πάντως, παρότι ο Ολυμπιακός φέρεται να αποκτά τον Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες, από τη Γκουαρανί Ασουνσιόν, έναν παίκτη φέρελπι, τον οποίο αναμφισβήτητα θα επιδιώξει να εξελίξει, "γλυκοκοιτάζει" και το "μπαμ" με την περίπτωση του Γερμανού Μάριο Γκόμες, ο οποίος πωλείται από τη Φιορεντίνα -τον είχε πάρει πέρσι ελεύθερο από τη Μπάγερν Μονάχου- λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει και αν το ετήσιο κασέ του φτάσει να κυμαίνεται γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, τότε είναι πιθανό οι ερυθρόλευκοι να ασχοληθούν μαζί του και να πάνε για δύο φορ, με τον Γκόμες, να εισπράττει όλο το χειροκρότημα!