Παναθηναϊκός: Kαι τώρα η ρεβάνς στο Απόστολος Νικολαΐδης

Mε στόχο να διατηρήσει όλα τα χαρακτηριστικά και την καλή εμφάνιση στο Βέλγιο θα πορευθεί προς τη ρεβάνς της επόμενη εβδομάδας ο Παναθηναϊκός.

Όλο το βάρος της προσοχής συγκεντρώνει η υπόθεση πρόκριση για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του.  Η λευκή ισοπαλία του πρώτου παιχνιδιού στις αποστολές του τριφυλλιού είναι το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής εφόδιο στην προσπάθεια να περάσει η ομάδα στους ομίλους.

Και βέβαια όχι το μοναδικό. Γιατί ο κόσμος που θα βρεθεί στη Λεωφόρο σε λίγες ημέρες θα διαδραματίσει κι εκείνος με τη σειρά του έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Βέβαια επειδή η "Θεά" είναι στρογγυλή και γυρίζει, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όλοι είναι συγκρατημένοι παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πως οι πράσινοι είναι εκείνοι που έχουν το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή, τόσο βάσει αποτελέσματος του πρώτου παιχνιδιού, αλλά και λόγω έδρας. 

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδας του, ενώ θα προσπαθήσει να διορθώσει και ορισμένα λάθη που διέκρινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Βέλγους, με τον Αναστασίου να υπολογίζει και στον Ουασίμ Μπούι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για το πρώτο ματς. Δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης.