Απήγαγαν τον πατέρα γνωστού ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους

Θύμα απαγωγής έπεσε ο πατέρας του Κάρλος Τέβες  στην Αργεντινή και κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία, στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

 Ο Χουάν Κάρλος Καμπράλ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης, όταν άγνωστοι τον ακινητοποίησαν. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μορόν, που είναι προάστιο του Μπουένος Άιρες, ενώ το όχημα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα σε άλλη περιοχή.   

Οι εγκληματίες ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια και αρχικά ζήτησαν συγκεκριμένο ποσό για λίτρα. Λίγο αργότερα όμως ξανατηλεφώνησαν και ζήτησαν πολύ περισσότερα, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν γνώριζαν αρχικά ποιον είχαν απαγάγει.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και ο επιθετικός της Γιουβέντους πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα.

Η αστυνομία της πόλης έχει ξεκινήσει τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του πατέρα του επιθετικού της Γιουβέντους αλλά και των δραστών.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως κάποια Μέσα της Αργεντινής ισχυρίζονται πως ο πατέρας του παίκτη αφέθηκε ελεύθερος με κάποιο μικρό χρηματικό αντάλλαγμα, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.