Καλή εμφάνιση αλλά… ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Λίβερπουλ

Την ήττα από τη Λίβερπουλ με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά International Champions Cup, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά το θρίαμβο με 3-0 επί της Μίλαν πριν από λίγες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι», με πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό τους σχήμα σε σχέση με το  ματς απέναντι στην Μίλαν, κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις παρά την ήττα, η οποία ήρθε με ένα γκολ του Στέρλινγκ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλές στιγμές, με κορυφαία το δοκάρι του Γκαζαριάν στο 50ό λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ωστόσο πραγματοποίησαν και πάλι καλή εμφάνιση, μοιράζοντας υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας για μία καλή χρονιά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό: Μέγιερι, Μανιάτης (46’ Σάμαρης), Σαβιόλα (46’ Τσόρι), Εντινγκά (63’ Κασάμι), Αβραάμ Παπαδόπουλος (63’ Μανωλάς), Αμπιντάλ (46’ Μαζουακού), Σιόβας (72’ Αυλωνίτης), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Διαμαντάκος (72’ Παπάζογλου), Γκαζαριάν (63’ Κολοβός), Ντοσεβί (72’ Μπουχαλάκης) .