Αστέρας Τρίπολης-Ροβανιέμι: Στόχος το μηδέν παθητικό για πρόκριση

Ραντεβού με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δίνει ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες υποδέχονται στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τη φινλανδική Ροβανιέμι και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ ήδη μετρούν μία πρόκριση και δύο αποκλεισμούς, έχοντας έξι ισοπαλίες και μία ήττα.

Πάντως, ο Αστέρας, που έχει σκοράρει στα έξι από τα επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει, προκρίνεται ακόμη και με λευκή ισοπαλία. Γίνεται, συνεπώς, κατανοητό, ότι του αρκεί το μηδέν παθητικό για να προκριθεί και να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη γερμανική Μάιντζ.

Πάντως, ο προπονητής των Πελοποννήσιων, Στάικος Βεργέτης, προσγειώνει τους παίκτες του: "Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία Μάιντζ. Αν περάσουμε, τότε μόνο θα αρχίσουμε να συζητάμε για κείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα με τη Ροβανιέμι".

Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα (21:00, Novasports 2) τους δέκα από τους έντεκα που ξεκίνησαν και στο Ούλου, με μόνη αλλαγή τον Μάσα στη θέση του Μπακασέτα στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, καθαρά για λόγους τακτικής.