Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν ξεχάσει και να σουτάρουν!

Στόχος του είναι να κάνει restart. Να χτίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή. Και για να τον πετύχει, ο Λούις Φαν Χάαλ δε διστάζει ακόμα και τα βασικά να δείξει σε κάποιους από τους παίκτες του.

Παρέλαβε "καμένη γη" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η λαίλαπα Μόγιες είχε σαρώσει σχεδόν τα πάντα.

Πέρα απ’ αυτό όμως, υπάρχουν περιπτώσεις στους Κόκκινους Διαβόλους που ώρες-ώρες έδειχναν ούτε τα… βασικά να μην μπορούν να κάνουν πέρυσι.

Επειδή λοιπόν ο Φαν Χάαλ το έχει συνειδητοποιήσει, δε διστάζει ακόμα και στο ποδοσφαιρικό αλφάβητο να γυρίσει κάποιους από τους παίκτες του.

Όπως τον Αντόνιο Βαλέντσια... Στον οποίο διευκρίνισε ότι καλό θα ήταν να παίρνει υπόψη του και τη θέση του τερματοφύλακα πριν σουτάρει!

"Αγριεμένη" παρουσιάστηκε, πάντως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Λούις Φαν Χάαλ. Με τον Ολλανδό πρώτη φορά στον πάγκο και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν 7-0 τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι αγωνίστηκαν σε διάταξη 3-4-3 και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Πρώτα τον Γουέλμπεκ ν’ ανοίγει το σκορ στο 13’ κι έπειτα τους Ρούνεϊ (41', 45'), Τζέιμς (62', 84’) και Γιάνγκ (88', 90') να σκοράρουν από δύο γκολ έκαστος.

Πηγή: sport-fm.gr