Ήττα Ολυμπιακού με Ντουρμάζ και Κρκιτς

Οι θεωρούμενες ως "κλεισμένες" μεταγραφές των Τζίμι Ντουρμάζ και Μπόγιαν Κρκιτς στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ και στο λιμάνι έχουμε ανατροπή μεταγραφικών δεδομένων, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως "ήττα", η πρώτη μετά από τόσες "νίκες" και επιτυχίες, του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην προεδρία του στον Ολυμπιακό.

Η θητεία του στο λιμάνι, όταν ανέλαβε τα ηνία από τον Σωκράτη Κόκκαλη, συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή μεταστροφή δεδομένων, καθώς έφερε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο λιμάνι.

Ο Μίτσελ ήταν επίσης δική του επιλογή και ήταν η πρώτη. Πρώτη του επιλογή ήταν και ο Σαβιόλα, ενώ του πιστώνονται επιτυχίες, όπως του "ανεβάσματος" του Μανιάτη, ή της μεταγραφής του Σάμαρη.

Και φυσικά, οι πωλήσεις του Βάις και -κυρίως- του Μήτρογλου.

Για τη σεζόν που ξεκινά, ο Ολυμπιακός αγόρασε τον πρώτο του στόχο για "εξάρι", για έναν box-to-box παίκτη που θα πατάει από ημικύκλιο σε ημικύκλιο. Ο λόγος γίνεται για τον Παϊτίμ Κασάμι.

Πρόκειται, επίσης, για μια χρονιά, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον "Κέρβερο" Ρομπέρτο, ο οποίος... υπέκυψε στη... γοητεία και στα χρήματα του Προέδρου και έμεινε στους πρωταθλητές.

Μόλις μια ημέρα μετά την επίδειξη δύναμης κυρίως εις βάρος του ΠΑΟΚ, με το "κλείσιμο" και την ανακοίνωση Φορτούνη, ο Μαρινάκης υπέστη το πρώτο του... κάζο, όσο διοικεί -μαεστρικά, κατά τη γνώμη μας- τη λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς, ενώ τα είχε βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, υπέγραψε στη Στόουκ, ενώ ο πολυδιαφημισμένος "τα κάνω όλα και συμφέρω" Τζίμι Ντουρμάζ αρνήθηκε να έρθει στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν δύο "σίγουρους" παίκτες μείον. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει συνηθίσει να του λένε "όχι". Από τον Ολυμπιακό πηγάζει το κλίμα ότι "ο Πρόεδρος θα κάνει μεγάλη ρελάνς και θα κλείσει στόματα". Μένει όμως να δούμε πώς τελικά θα αντιδράσει στ' αλήθεια ο ίδιος...