Ρεάλ: Πέρασε ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάζεται ο Χάμες

Στην Μαδρίτη όλα κυλούν πλέον στους ρυθμούς του Κολομβιανού Χάμες Ροντρίγκες, του πρώτου σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και νέου μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, η παρουσίαση του Κολομβιανού θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

Ο παίκτης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, προσγειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Μαδρίτη. Προηγουμένως είχε μεταβεί στην Πορτογαλία, όπου συναντήθηκε με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες για να ολοκληρώσουν το deal.

Η παρουσίαση, σύμφωνα με την εφημερίδα "As" θα γίνει μεταξύ 20:00 και 21:00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο Χάμες θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 10, που πέρυσι δεν ανήκε σε κανέναν, όπως ήταν ήδη γνωστό από τη Δευτέρα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πέρασε επιτυχημένα το μεσημέρι της Τρίτης τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για να μεταβεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με την παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ. Στην Ισπανία κάνουν λόγο για εξαετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα μεταβούν στην αίθουσα Τύπου, όπου έγινε και η παρουσίαση του Τόνι Κρόος, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Κολομβιανός στους δημοσιογράφους. Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση, θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ρεάλ, φορώντας για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας και οι φίλοι των Μαδριλένων θα μπορέσουν να θαυμάσουν το καινούργιο τους αστέρι.

Κατευθείαν ο Χάμες θα πέσει στα βαθιά! Την Τετάρτη θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά με το προπονητικό τιμ της Ρεάλ, αλλά και να γνωρίσει όλους τους νέους του συμπαίκτες.