Ένα ταλέντο της Γιουβέντους στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του 21χρονου Ολλανδού, Ουασίμ Μπούι.

Ο Νταμπίζας είχε έρθει σε επαφή με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την περίπτωση του Φάουστο Ρόσι, αλλά από ό,τι φαίνεται προέκυψε άλλη πιο ενδιαφέρουσα. Ο νεαρός άσος έχει γεννηθεί στο Μαρόκο και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Άγιαξ, όπου προπονητή εκεί είχε τον Γιάννη Αναστασίου!

Μάλιστα, είναι 28 φορές διεθνείς (έχει σκοράρει και 4 φορές) με την εθνική Ολλανδίας U17 και U19. Ο Μπούι είναι αριστεροπόδαρος και κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως αριστερός εσωτερικός μέσος, μία θέση που θέλει να καλύψει ο προπονητής των πρασίνων.

Στον Άγιαξ έμεινε για τρίχα χρόνια και τον Γενάρη του 2012 πήγε στην Μεγάλη Κυρία, η οποία του προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο, πληρώνοντας στον ολλανδικό σύλλογο μόνο τα τροφεία.

Μέχρι στιγμής, έχει παίξει ως δανεικός στην Μπρέσια και το Αμβούργο, με τους Ιταλούς να θέλουν ξανά να τον δώσουν σε κάποια ομάδα για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Πηγή: sport-fm.gr