Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Κρκιτς και ο σχεδιασμός για φορ

Τη... βόμβα του Μπόγιαν Κρκιτς καλείται να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μιλήσει με τον παίκτη, και συγκεκριμένα, επικοινώνησε μαζί του ο ίδιος ο Μίτσελ.

Οι δυο πλευρές παραμένουν σε ανοικτή γραμμή.

Πλέον όλα φαίνεται ότι θα κριθούν τις προσεχείς ημέρες, όταν ο φορ της Μπαρτσελόνα θα πάρει την τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η μεταγραφή, ακόμη κι αν πραγματοποιηθεί, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για τους Πειραιώτες, δε θα αλλάξει το σχεδιασμό για απόκτηση βαρύ επιθετικού, για τη θέση του Μήτρογλου, πέραν την απόκτησης του Άλαν Πουλίδο.

Ο Μίτσελ δεν θέλει τον Κρκιτς για την κορυφή, αλλά για περιφερειακό φορ και συγκεκριμένα για αριστερά.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η αποχώρησή του από την Μπάρτσα είναι δεδομένη, παρ' ότι πήγε στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και σύντομα θα αποφασίσει πού θα πάει. Εχει προτάσεις από τη Μάλαγα και τη Λα Κορούνια για να μείνει στην Ιβηρική, από τη Στόουκ για να μετακομίσει στην Premier League και από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν το μειονέκτημα του κύρους του πρωταθλήματος -Primera Division και Premier League είναι πολύ πιο ελκυστικές από τη Superleague- έχουν όμως το δέλεαρ του Champions League.

Στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους, διότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση και λόγω ονόματος, αλλά και λόγω κασέ.

Στο οικονομικό μπορούν να δώσουν περισσότερα χρήματα από τους Ισπανούς, ωστόσο ο Μπόγιαν βάζει τα πάντα στη ζυγαριά.

Πιθανότητες, πάντως, υπάρχουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.