Ότο Ρεχάγκελ: Η Κόστα Ρίκα δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα

Παραπάνω από αισιόδοξος για την τύχη της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα είναι o Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στη Sportday υπογράμμισε ότι το μόνο στοιχείο το οποίο πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση της Κυριακής ήταν το θράσος.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι εάν έχει αυτό το στοιχείο τότε όχι μόνο μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Κόστα Ρίκας αλλά και να κάνει την έκπληξη!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ στη Sportday:

Για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού ανέφερε ότι: "Η ομάδα είχε πολύ μεγάλο θράσος, με την καλή έννοια. Αγωνιστικό θράσος δηλαδή. Και θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Μουντιάλ. Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε, λοιπόν, που είδα μια τόσο καλή Εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιξε σωστά και νίκησε".

Για την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα σημείωσε πως: "Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω, σαφέστατα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση".

Σχετικά με τις εμφανίσεις του αρχηγού της Εθνικής ποδοσφαίρου, Γιώργου Καραγκούνη ανέφερε: "Ο Κάρα ήταν σε φοβερή κατάσταση. Αυτός όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει... Για άλλη μια διοργάνωση είναι οδηγός της Εθνικής ομάδας και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό".