Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Δ. Παπαδόπουλο

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στις επόμενες μετεγγραφικές της κινήσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Ο Έλληνας επιθετικός προορίζεται για το βασικό των κιτρινόμαυρων ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι επαφές του με τους κιτρινόμαυρους.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Ντάνκο Λάζοβιτς να συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα. Παράλληλα, η Ένωση εξετάζει τις περιπτώσεις των Κάρλος Κάλβο και Δημήτρη Κουρμπέλη, για τους οποίους όμως δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην κατάθεση προτάσεων.

Η Ένωση περιμένει το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να δει αν η ακριτική ομάδα παραμείνει στη Super League ή αν υποβιβαστεί, κάτι που θα σημάνει την αποχώρηση του Ισπανού μέσου. Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, για την περίπτωση του Κουρμπέλη.

Πηγή: novasports.gr