Η Τσέλσι θέλει τον Λαβέτσι για την πολύπαθη επίθεσή της

Η μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι στην Παρί Σεν Ζερμέν που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή από μια σειρά μετακινήσεων που ενδεχομένως να υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι στις δύο ομάδες.

Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail στο φύλλο της Δευτέρας, η οποία αναφέρει ότι οι Λονδρέζοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι μπλε ζήτησαν από τους Γάλλους να μάθουν πόσα χρήματα επιθυμούν για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Έχουν, άλλωστε, γεμάτα τα ταμεία τους μετά την πώληση του Βραζιλιάνου "πολυθεσίτη" αμυντικού.

Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι φέρονται να ενδιαφέρονται και για άλλους παίκτες των μπλε και συγκεκριμένα, για τους Εντέν Αζάρ, Όσκαρ και Πετρ Τσεχ.

Με την απόκτηση του Λαβέτσι, η Τσέλσι θα καλύψει το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες.

Στο μεταξύ, μην ξεχνάμε ότι και ο Φερνάντο Τόρες δεν έχει τη στήριξη του Μουρίνιο και οδεύει προς Ίντερ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Λαβέτσι επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την γαλλικό, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να γίνει η μεταγραφή και να παίξει στα "σαλόνια" της Premier League ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το φλερτ μεταξύ Τσέλσι και Λαβέτσι είχε ξεκινήσει τρία χρόνια πριν και στη συνέχεια, ο Αργεντίνος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο Στάμφορντ Μπριτζ, όταν οι μπλε απέκλεισαν τη Νάπολι στα νοκ-άουτ του Champions League.

Τη λύση Λαβέτσι δεν την πρόκρινε ο Μπενίτεθ, που επιθυμούσε πιο βαρύ φορ και τώρα ο Αργεντινός, όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, βρίσκεται και πάλι προ των πυλών του Λονδίνου.