Βλέπει “σεντόνι” με δύο νίκες ο ΠΑΟΚ

Στην κάλυψη των κενών στην αμυντική γραμμή έχει στρέψει την προσοχή του ο Γιώργος Γεωργιάδης, ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στους τιμωρημένους Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Βίτορ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει υποστεί θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τους Κατσουράνη και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Σκόνδρας ως στόπερ, εφόσον αυτό χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τη νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε "ζωντανός" στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και πλέον είναι στο χέρι του να πετύχει τον στόχο του.

Για να καταλάβει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στα δυο ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ.

Η τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου του Βορρά έμεινε ευχαριστημένη με την εικόνα του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να παίξουν με τον Παναθηναϊκό το εισιτήριο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπας.

Πηγή: novasports.gr