Ολυμπιακός: Οι πρώτοι επιθετικοί που εξετάζει ο Μίτσελ

Τις περιπτώσεις των Άλαν Πουλίδο και Σάκη Παπάζογλου φέρεται να εξετάζει ο Μίτσελ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι δεν αναμένεται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Νέλσον Βαλντές, καθώς ο Παραγουανός επιθετικός δεν έπεισε με την παρουσία του στο δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν. Παράλληλα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μάικλ Ολαϊτάν και το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων.

Για αυτό τον λόγο, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του, μια ακόμα εναλλακτική επιλογή για την επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο μόνος σίγουρος για τη νέα σεζόν είναι ο Μάρκο Σέποβιτς. Ο Πουλίδο βρίσκεται εδώ και μήνες στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τα δημοσιεύματα από το Μεξικό να τονίζουν πως ο 23χρονος παίκτης είναι έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Σχετικά με τον επιθετικό του ΟΦΗ, ο Μίτσελ έχει καλή άποψη για την αγωνιστική του αξία και μελετάει την περίπτωσή του. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί τελικά κάποια εναλλακτική επιλογή και ο Ολυμπιακός να κινηθεί για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν, διατηρώντας παράλληλα τον Διαμαντάκο στο έμψυχο δυναμικό του.

Πηγή: novasports.gr