Κύπελλο Ελλάδος: Οι έντεκα που επιλέγει ο Αναστασίου για βασικούς

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, φέρεται να καταλήγει ο Γιάννης Αναστασίου, θέλοντας να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να στηριχθεί και σε αυτό το ματς στο 4-4-2, το οποίο έχει εφαρμοστεί στο μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν στο τριφύλλι.

Ο Κοτσόλης θα καθίσει στην εστία των πράσινων, με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο στα άκρα της άμυνας. Οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Μέντες να είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος. Οι Πράνιτς και Ζέκα θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, ενώ ο Αμπέντ θα ξεκινήσει σε θέση επιτελικού μέσου. Οι Μπεργκ και Πέτριτς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η προετοιμασία των πράσινων για τον τελικό του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το "παρών" στην τελευταία προπόνηση των πράσινων. Παράλληλα, ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται να παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τους εκπρόσωπους των οργανωμένων οπαδών, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Πηγή: novasports.gr