Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε κι έκλεισε θέση στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Όπως αναμενόταν, δεν χρειάστηκαν και πολλές ώρες για τους φίλους του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξαντλήσουν τα προς διάθεση εισιτήρια, να δώσουν βροντερό «παρών» και να σπρώξουν την ομάδα τους στο τρόπαιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει πως τα 21.300 + 420... μαγικά χαρτάκια βρήκαν κάτοχο, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και άφησε ένα -μικρό και ταυτόχρονα δύσκολο- παράθυρο να υπάρξουν ενδεχομένως κάποια νέα... κομμάτια. 

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια για τον τελικό και ως εκ τούτου ο κόσμος να μην πηγαίνει άδικα στη Λεωφόρο. Αν προκύψει κάτι έξτρα είτε από επιστροφές συνδέσμων (σχεδόν απίθανο) είτε από την ΕΠΟ θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν και ζητάμε συγνώμη για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, αν και αυτό δεν ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού.

πηγή: sport-fm.gr