Η ΑΕΚ θέλει και Ανδρέα Τάτο

Την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εφόσον ο Έλληνας μέσος μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει. Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε φέτος στον Άρη, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τάτος θα προσπαθήσει να αποχωρήσει από τους ερυθρολεύκους, εφόσον διαπιστώσει πως δεν υπολογίζεται. Αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση μελετάει και την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ, πέρα από αυτή του 25χρονου Έλληνα παίκτη. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι δυσαρεστημένος με την έως τώρα παρουσία του στη Νόττινχαμ Φόρεστ και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Η Ένωση θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη εξακολουθεί να ενδιαφέρει την Ένωση, όμως για την απόκτησή του έχουν κινηθεί και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ, όμως αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Καϊσερίσπορ, στο δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν.

Πηγή: novasports.gr