Απαγόρευση συγκέντρωσης φιλάθλων στο κέντρο το Σάββατο

Την απαγόρευση υπαίθριων συγκεντρώσεων φιλάθλων στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, στο πλαίσιο του τελικού του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε η αστυνομία, έπειτα από απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε "με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-4-2014 και ώρα 20:00’ στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α". 

 Για το μέτρο αυτό ο γενικός αστυνομικός διευθυντής επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής. 

Η επίμαχη περιοχή περικλείεται από τις οδούς: Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.