Επικρατέστερος ο Φαν Χάαλ για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αποτελεί παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο χορός για το διάδοχό του έχει ήδη ανοίξει.

Προσωρινά στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων θα καθίσει ο Ράιαν Γκιγκς ως παίκτης-προπονητής.

Ωστόσο, οι μπουκ δίνουν επικρατέστερο για να διαδεχτεί τον Σκωτσέζο σε μόνιμη βάση, τον Ολλανδό Λουίς Φαν Χάαλ, με απόδοση μόλις 2,25!

Όχι άδικα. Το πρώτο φαβορί, ο Γερμανός Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.

Επίσης, ο Φαν Χάαλ, πρώην προπονητής του Άγιαξ, της Αλκμάαρ, της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου προσεγγίστηκε από την Τότεναμ για να την αναλάβει από τη νέα σεζόν -στη θέση του υπηρεσιακού Σέργουντ- και αρνήθηκε ευγενικά, δηλώνοντας ταυτόχρονα όμως ότι ενδιαφέρεται για τη θέση στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός προπονητής, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα, όπου εκείνος αγωνίζεται ως βασικός επιθετικός.

Εκ προοιμίου, άλλωστε, τον θεωρεί βασικό εργαλείο με το οποίο θα δουλέψει, αν πάρει τη θέση.

Οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση είναι ο ίδιος ο Ράιαν Γκιγκς, σε περίπτωση που κρεμάσει τα παπούτσια του, ο Κάρλος Κεϊρόζ, που γνωρίζει καλά τη θέση, ως βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο έτερος του... παλιού πάγκου της Γιουνάιτεντ, Στιβ ΜακΛάρεν, ο Γκάρι Νέβιλ, ως πρώτος προπονητής, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, που κάνει καλή δουλειά φέτος στον πάγκο της Έβερτον, η συμπάθεια του Σερ Άλεξ από τη "νέα φουρνιά" προπονητών, Γκουστάβο Πογέτ, που κάθεται στον πάγκο της Σάντερλαντ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Πάντως, οι μπουκ δίνουν απόδοση 26,00 στο να γυρίσει ο ίδιος ο Σερ Άλεξ στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων, απόδοση όχι μεγάλη, αν το σκεφτεί κανείς...

Κι όλα αυτά, ενώ στο Χόλιγουντ σκέφτονται να γυρίσουν ταινία το αποτυχημένο πέρασμα του Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.