Η ΑΕΚ αναζητά επιθετικό

Τον επιθετικό που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν αναζητεί η ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Μανιά να βρίσκεται στη σχετική λίστα των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα του Άρη. Ο Μανιάς αναμένεται να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», μετά τον υποβιβασμό τους και σε μια τέτοια περίπτωση, η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Πρώτος στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «κιτρινόμαυρων» παραμένει ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Νόττινχαμ Φόρεστ και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Τζιμπούρ, καθώς θεωρεί πως είναι η ιδανική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε έντεκα μετεγγραφές την εφετινή σεζόν, μετά την απόκτηση και του Μπακάκη. Παράλληλα, το θέμα του προπονητή συνεχίζει να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

πηγή: novasports.gr