ΑΕΚ: Ο Τίγρης σκέφτεται να “κλέψει” τον προπονητή του ΟΦΗ

Την περίπτωση του Ρικάρντο Σαν Πίντο φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την τεχνική της ηγεσία, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Football League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ αρέσει στους ιθύνοντες της Ένωσης και το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα, σε περίπτωση, που αποφασιστεί να μη συνεχιστεί η συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, φημολογείται πως υπάρχει ήδη μια πρώτη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει και συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρονται να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, ενώ σκοπεύουν να προτείνουν στο Δέλλα άλλο πόστο μέσα στην ομάδα.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εφετινής σεζόν όταν και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά θέματα, εν όψει της νέας σεζόν στη Football League. Παράλληλα, προχωρά χωρίς προβλήματα ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν, ενώ αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και τη νέα σεζόν.

Πηγή: novasports.gr