Νίκη-χρυσάφι για τον Απόλλωνα στην Κομοτηνή

Νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη της παραμονής στη Superleague πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας στην Κομοτηνή με σκορ 3-2 του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, που πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο γκολ πέτυχε ο Πετρόπουλος (27΄ και 76΄ με πέναλτι) και ένα ο Κόρμπος (17΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Τζάνης στο 11΄ και ο Κανακούδης (αυτογκόλ) στο 60΄.

Την ίδια στιγμή, ο Λεβαδειακός εξασφάλιζε και μαθηματικά την παραμονή του στη Superleague, με τη νίκη του εις βάρος του ΟΦΗ με 2-1, χάρη σε γκολ του Κονέ στο 8' και του Μάντζιου στο 32', ενώ στο 30' ο Μακρής είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Κρητικούς.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη για την 32η αγωνιστική της Superleague, ο Εργοτέλης χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί στο 72' επικράτησε στο Παγκρήτιο με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στη φάση του πέναλτι έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τζημόπουλου.