Πλήγμα με Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Μλάντεν Πέτριτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε με διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Ο έμπειρος επιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Τετάρτη, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Επίσης, από την προπόνηση του «τριφυλλιού» απουσίαζε ο Καπίνο, ο Μπεργκ και ο Σίλντενφελντ. Στην αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων θα απουσιάζει και ο Κουτρουμπής, λόγω καρτών, ενώ επιστρέφουν οι λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους. Τέλος, οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό την Τετάρτη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε στο Κορωπί η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς στα Γιάννινα. Απουσίασε ο άρρωστος Μπεργκ, αλλά και ο Σίλντεφελντ, ατομικά γυμνάστηκε ο Μπαϊράμι ενώ δεν προπονήθηκε ο Καπίνο καθώς έβγαλε ένα φρονιμίτη. Αποχώρησε με διάταση στον αριστερό προσαγωγό ο Πέτριτς και αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημά του. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις δύναμης και ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά τεσσάρων εναντίον τεσσάρων».

πηγή: novasports.gr