Ο Γρηγόρης Μάκος έβρισε χυδαία την Κύπρο;

Σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση που θα του στοιχίσει στην καριέρα του στην Κύπρο φέρεται να προέβη ο Γρηγόρης Μάκος στο ματς της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα για την πρώτη κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, ο πρώην αμυντικός χαφ της ΑΕΚ  δέχθηκε την κόκκινη στο ματς και αποχωρρώντας φώναξε "Γ..ώ την Κύπρο σας".

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιαννης Αναστασίου, σημείωσε τη συγκεκριμένη φάση στο φύλλο αγώνα, η οποία αναμένεται να προσθέσει αγωνιστικές τιμωρίας στον ποδοσφαιριστή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιθανότατα θα τον καταστήσει persona non grata στην ομάδα του και ίσως σε ολόκληρο το νησί.

Ο Γρηγόρης Μάκος διέψευσε ότι έβρισε την Κύπρο. "Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω πει αυτή τη φράση! Το πληροφορήθηκα αφού έφυγα από το γήπεδο, τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν Κύπριο για να πω μία τέτοια φράση! Προς Θεού! Γιατί να βρίσω την Κύπρο; Πήγα μετά το τέλος του αγώνα μέσα στο γραφείο του διαιτητή και απολογήθηκα για τη συμπεριφορά μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έβρισα, γι” αυτό και πήρα την κόκκινη κάρτα. Αλλά δεν είπα αυτό που αναγάφεται στο φύλλο αγώνος. Είμαι διεθνής παίκτης και δεν με τιμά η εικόνα μου στην αποβολή. Θέλω να διαβεβαιώσω τους Κύπριους φιλάθλους ότι δεν είπα αυτό που αναγράφεται στο φύλλο αγώνος. Μάλιστα όταν πήγα στο διαιτητή, δεν μου είπε τίποτα για τη φράση αυτή. Μου είπε κιόλας ότι θα κατέγραφε ότι απολογήθηκα. Δεν το λέω για να μειωθεί η ποινή μου, αλλά γιατί θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια", ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.