Γιατί δεν παίζει καλά η ΑΕΚ;

Η ΑΕΚ κέρδισε την Κυριακή 2-1 τον Ηρόδοτο στο ΟΑΚΑ και πέτυχε την 16η νίκη της σε 19 παιχνίδια στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής, διατήρησε το απόλυτο των νικών στην έδρα της και έχει μια διαφορά 13 βαθμών από τη δεύτερη Κηφισιά, που χωρίς την αφαίρεση τριών βαθμών λόγω τιμωρίας για το ματς με το Αιγάλεω θα ήταν 16.

Στις τάξεις όμως των κιτρινόμαυρων επικρατεί προβληματισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε το βράδυ της Κυριακής έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με συμμετέχοντες τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα. Θέμα της; Γιατί δεν παίζει καλά η ομάδα.

Ο Δέλλας υποσχέθηκε βελτίωση της αγωνιστικής εμφάνισης, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζεται για τα επτά χαμένα πέναλτι της ομάδας σε 19 παιχνίδια.

Η νίκη επί του Ηρόδοτου ήρθε στο 89', με σκορ 2-1 και ενώ ο αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 31'.

Ο Μελισσανίδης άφησε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γ' Εθνικής να περάσει, ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να ενημερωθεί προσωπικά και να πάρει εγγυήσεις. Επίσης, η δήλωση του Δέλλα στη συνέντευξη Τύπου ότι "το πέναλτι είναι θέμα ψυχολογίας", ενέγειρε ερωτήματα για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν καλή ψυχολογία.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η ΑΕΚ, που έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την άνοδο στη Football League και μαθηματικά, δείχνει βέβαιο ότι αρχής γενομένης από του χρόνου θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλη πίεση. Τουλάχιστον ψυχολογική...