Άρον-άρον πίσω στην Ελλάδα ο Κώστας Μήτρογλου

Στην Αθήνα φτάνει την Κυριακή 2 Μαρτίου ο Κώστας Μήτρογλου.

Όχι, δεν το μετάνιωσε για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά επιστρέφει για να εξεταστεί το πόδι του ξανά από τον ορθοπεδικό του γιατρό.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του news.gr, ο Έλληνας διεθνής φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του και έρχεται στην Αθήνα για εξετάσεις.

Στη Φούλαμ έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς, σ' αυτό του Χόθορνς στο Μπέρμιγχαμ ενάντια στη Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, όπου ήταν κακός.

Ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί, επειδή ακριβώς δεν έχει αγωνιστεί. Ο λόγος που δεν τον εμπιστεύονται για τη βασική ενδεκάδα είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Στην αρχή προτιμήθηκε συντηρητική θεραπεία και ο Μήτρογλου αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκεί σκόραρε δύο γκολ.

Ο Μήτρογλου ελπίζει ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα είναι 100% έτοιμος με την επιστροφή του στο Κρέιβεν Κότατζ για να πείσει το νέο του προπονητή, Φέλιξ Μάγκατ να τον βάλει στη βασική ενδεκάδα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Κώστας Μήτρογλου δεν αποκλείεται να δει και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής.