Θέλουν να κρατήσουν το Ρομπέρτο στο λιμάνι

Αποφασισμένος να κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται για την παραμονή του Ρομπέρτο στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα προσφορά του Ισπανού τερματοφύλακα και σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποκτηθούν τα δικαιώματα του παίκτη. Ο Ρομπέρτο έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο 27χρονος παίκτης από την πλευρά του είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα και εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στους νταμπλούχους Ελλάδος. Σημαντικό ρόλο για το μέλλον του Ρομπέρτο, θα παίξει η υπόθεση του Κουρτουά στους Μαδριλένους. Αν ο Βέλγος τερματοφύλακας παραμείνει στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και τη νέα σεζόν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης θα μελετήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτης.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν και το ενδεχόμενο παραμονής του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ερυθρολεύκους» από την Άρσεναλ, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Μέχρι το τέλος της σεζόν, αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει και οι δυο περιπτώσεις.

πηγή: novasports.gr