Τι απέγιναν τα 10 εκατ. ευρώ που “τσέπωσε” ο πατέρας του Νεϊμάρ

Υπεραμύνθηκε ο πατέρας του Νεϊμάρ του ποσού των 10 εκατ. ευρώ που έλαβε τρία χρόνια πριν από τη Μπαρτσελόνα για να την προτιμήσει ο γιος του, όποτε οι μπλαουγκράνα έκριναν ότι επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν.

Ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος δήλωσε ότι θα μπορούσε να αποκομίσει περισσότερα χρήματα αν ο γιος του έφευγε από τη Σάντος το καλοκαίρι του 2014 και όχι αυτό το 2013, αλλά εξήγησε ότι τον νοιάζει το καλό της καριέρας του παιδιού του.

Παράλληλα, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι του πετούν λάσπη, σε μία από τις σπάνιες φορές που εμφανίστηκε δημόσια και έκανε δηλώσεις για το θέμα που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, με τα 10 εκατ. ευρώ που "λείπουν" από τις επίσημες υπογραφές του Βραζιλιάνου σταρ με τους Καταλανούς.

"Δεν έκανα κανένα έγκλημα. Δεν έδωσαν τα χρήματα στο γιο μου αυτοπροσώπως. Τα 10 εκατ. ευρώ τα έδωσαν στην εταιρεία μου, την Ν&Ν, που έχω μαζί με τη γυναίκα μου. Τι τα έκανα; Τα έβαλα ως ασφάλεια για την υγεία του γιου μου. Αν πάθει κάτι ο Νεϊμάρ, αν τραυματιστεί σοβαρά, ας πούμε, θα λάβουμε αποζημίωση και θα μπορούμε να πληρώσουμε την αποθεραπεία", δήλωσε.

"Θα μπορούσα να περιμένω το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να τον πουλήσω πολύ πιο ακριβά σε ομάδα και να βγάλω πολύ περισσότερα. Αλλά ήθελα να παίξει ήρεμος στο Μουντιάλ και να τα πάει καλά, μακριά από μεταγραφικά σενάρια, όπως και θέλω γενικά να είναι ήρεμος", συμπλήρωσε ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος.