Η επιστροφή του Ιβάν Μαρκάνο

Ο Μίτσελ ζήτησε τον Ιβάν Μαρκάνο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στη Χετάφε για ένα χρόνο, και εκείνη είναι κοντά στο να κάνει πράξη την επιθυμία του. Οι επαφές με τη Ρούμπιν Καζάν είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα υπάρχει αίσια έκβαση στην υπόθεση.

Ο Ισπανός που προορίζεται για αριστερός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και με αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ (μεικτά), αλλά εκτιμάται πως θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς και μπορεί τη Δευτέρα να είναι ήδη στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί σφόδρα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να εγκαταλείψει το παγωμένο Καζάν για την ηλιόλουστη Αθήνα.

Έξτρα κίνητρο είναι το γεγονός ότι ενώ η Ρούμπιν είναι ενδέκατη στη Ρωσία και συνεχίζει στο Europa League, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην Ελλάδα και παίζει στο Champions League. Ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ασκεί πιέσεις όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στη χειμερινή προετοιμασία της Ρούμπιν. Ίσως καλό οιωνό να αποτελεί ότι η Ρούμπιν προχωρά στην απόκτηση άλλου αμυντικού.

Πηγή: sport-fm.gr