Ημέρες αποφάσεων στον Ολυμπιακό

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρεμί Γκαρντ

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρεμί Γκαρντ, ώστε ο Γάλλος προπονητής να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας. 

Μια φημολογία που δεν διαψεύστηκε, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη. 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως η διοίκηση του συλλόγου θα έχει σήμερα ή το αργότερο αύριο συνάντηση με τον Τάκη Λεμονή, με τον οποίο είναι πολύ ευχαριστημένη και υπογραμμίζουν πως διαχειρίστηκε σωστά όλο το ρόστερ της ομάδας, και στις λεπτομέρειες δεν έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου μετά την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος. 

Στον Έλληνα τεχνικό πιστώνεται το γεγονός ότι συμμάζεψε την κατάσταση στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια μετά την ήττα (4-1) από την Μπεσίκτας στην Τουρκία και οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι με εκείνον στον πάγκο, αφού γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. 

Το Goal, πάντως, αναφέρει πως ο Λεμονής δεν θα παραμείνει προπονητής του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να παραμείνει από άλλο πόστο στην ομάδα, λόγω της βοήθειας που προσέφερε το προηγούμενο διάστημα. 

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ, η SportDay αναφέρει πως περιμένει μία πρόταση από ομάδα της Ιβηρικής, χωρίς να προκύπτει κάτι τέτοιο από ξένα δημοσιεύματα. 

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είχε δηλώσει πως περισσότερα θα υπάρξουν το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου.

πηγή: sport-fm.gr