Και τώρα… το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Focus στο πρώτο ματς (13/04, 19:30) με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έχουν κάνει στον Ολυμπιακό και βγαίνουν προς το παρόν από το μυαλό τους τα δύο εναπομείναντα ματς τους πρωταθλήματος, το οποίο δεν εξασφάλισαν και μαθηματικά την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αφού ήρθαν 1-1 στη Λιβαδειά. 

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που το καταλαβαίνετε ότι από τώρα που θα ξεκινήσει το πούλμαν για την Αθήνα πρέπει να είναι στο μυαλό μας», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Λεμονής, δείχνοντας ότι οι Πειραιώτες δεν μπορούν να ασχοληθούν περαιτέρω με την ισοπαλία στο ματς με τον Λεβαδειακό. 

Ο 58χρονος τεχνικός πρόκειται να παρατάξει στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη εντελώς άλλη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στη Βοιωτία, όπου παρέταξε την ομάδα του με εννέα αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα. Κράτησε στο βασικό σχήμα τους Καπίνο-Σεμπά και πιθανόν οι δυο τους θα είναι βασικοί και κόντρα στην Ένωση, ενώ αναμένεται να κάνει και πάλι πολλές αλλαγές, επαναφέροντας τους βασικούς του παίκτες στο αρχικό σχήμα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ποιος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο να έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, καθώς δεν γίνεται να ξεγράψει ο Τάκης Λεμονής τον Παραγουανό φορ, που μπορεί να έχει κάνει κακή σεζόν, αλλά προέρχεται από το γκολ επί του Λεβαδειακού. 

Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης δεν αγωνίστηκαν καθόλου για να πάρουν ανάσες και εκτιμάται ότι θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ Καμπιάσο και Μαρίν μπήκαν στο δεύτερο μέρος στη Λιβαδειά και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με αυτούς.

πηγή: sport-fm.gr