Η ΑΕΚ ανανεώνει το συμβόλαιο του Κολοβέτσιου

Ο 25χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο

Ειδοποίηση από τη διοίκηση της ΑΕΚ πως τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έλαβε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο 25χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και πρόθεση της «Ένωσης» είναι να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Μπορεί φέτος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, να έχει χάσει τη θέση του βασικού και να μην ήταν στο πρώτο μισό της περιόδου στα ίδια επίπεδα απόδοσης, αλλά οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του και το γεγονός ότι είναι Έλληνας και σε καλή ηλικία οδηγούν σε νέα συμφωνία.

Φέτος ο Λαρισαίος άσος μετρά 21 συμμετοχές και 1 γκολ με την ΑΕΚ, ενώ συνολικά σε δυόμισι χρόνια στην ομάδα μετρά 85 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Στο μεταξύ, σήμερα θα φανούν τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (19:30). Με δεδομένες τις απουσίες των Γκάλο και Μπακάκη, ο Βράνιες θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ. Εκτός πλάνων είναι και ο Πατίτο, που όπως και ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: sport-fm.gr