Σε διαθεσιμότητα ο παρατηρητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Νίκος Πατμανίδης εκτέλεσε "πλημμελώς τα καθήκοντά του"

Την απόφασή της να θέσει σε διαθεσιμότητα τον παρατηρητή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έκανε γνωστή η Σούπερ Λίγκα. Ο Συνεταιρισμός, στη σχετική ενημέρωση, τονίζει ότι διαπιστώθηκε ότι ο Νίκος Πατμανίδης εκτέλεσε "πλημμελώς τα καθήκοντά του" με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει, άμεσα, στη διαθεσιμότητά του. 

Αναλυτικά αναφέρει η ενημέρωση... 

«Η Super League, σε συνέχεια άμεσης και επισταμένης έρευνας, διαπίστωσε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, κ. Νίκος Πατμανίδης, εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του. Ως εκ τούτου, η Super League βρίσκεται στη δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη θέση, για την προστασία του κύρους του Πρωταθλήματος, των ΠΑΕ-Μελών της και του θεσμού των Παρατηρητών, να θέσει τον κ. Πατμανίδη άμεσα σε διαθεσιμότητα. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε o ΣΠΟΡ FMο λόγος για την απόφασή αυτή ήταν γιατί ο κ.Πατμανίδης δεν κατέγραψε στην έκθεσή του το περισταστικό το οποίο συνέβη στα αποδυτήρια των διαιτητών, και το έκανε αργότερα με συμπληρωματική έκθεση. 

Όπως έχει γίνει γνωστό ο κ.Πατμανίδης, όταν συνόδευε τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα για να επισκεφθούν τους διαιτητές για να δουν τι γράφηκε στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές τους, είδαν εκεί τον Βασίλη Δημητριάδη. Ο τελευταίος, όπως απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που του έκανε ο κ.Πατμανίδης είχε πάει στους διαιτητές για να τους δώσει τα αναμνηστικά του αγώνα. 

Στη συνέχεια ο Νίκος Πατμανίδης μπήκε στο δωμάτιο των διαιτητών και κλείδωσε την πόρτα αφήνοντας εκτός τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα. 

Το περιστατικό αυτό, θεωρεί η Σούπερ Λίγκα ότι έπρεπε να γραφεί στην αρχική έκθεση κάτι που δεν έγινε.

πηγή: sport-fm.gr