O Φορτούνης δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό

Πλήθος κατασκόπων θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πλήθος κατασκόπων θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις. Είναι κοινό μυστικό πως τουλάχιστον 4-5 παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Η Λεβερκούζεν που θα στείλει άνθρωπό της στο Φάληρο παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό τον Κώστα Φορτούνη. Ωστόσο οι πιθανότητες να πωληθεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός τον Ιανουάριο είναι πολύ λίγες. Οι Γερμανοί φέρονται να μην έχουν διάθεση να προσφέρουν πάνω από 6-7 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν θα το συζητούσαν παρά μόνο για τα διπλά (και βάλε). Επιπροσθέτως, ο Φορτούνης δεν δείχνει διάθεση να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει μπει για τα καλά στο μάτι μεγάλων κλαμπ, όπως η Λέστερ αλλά και η Ζενίτ. Οι «ερυθρόλευκοι» τον κοστολογούν σε ένα ποσό μεταξύ 12-15 εκατ. ευρώ, ενώ ο Σέρβος μέσος δεν προτίθεται να φύγει παρά μόνο για να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

Αυτός που συνεχώς αυξάνει τις μετοχές του είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, για χάρη του οποίου (αλλά ίσως και παικτών της Γιουνγκ Μπόις) θα βρεθεί στο ματς της Πέμπτης άνθρωπος της Μπάγερν. Ο νεαρός άσος θεωρείται ποδοσφαιριστής με σπουδαίες προοπτικές και μοιάζει δύσκολο να φύγει τώρα από το λιμάνι, καθώς έχει πολλά περιθώριο να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και την τιμή του.

Στο Φάληρο την Πέμπτη θα είναι και δύο ισπανικές ομάδες που θα δουν τον Αλμπέρτο Μποτία. Σημειώνεται πως πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό έχουν οι Ιντέγε Μπράουν και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ολυμπιακός κατά την πάγια πολιτική του δεν κλείνει καμία πόρτα, ωστόσο θα συζητήσει πιθανή πώληση παίκτη μόνο αν έρθουν προτάσεις που τον καλύπτουν οικονομικά.

Πηγή: sport-fm.gr