ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΕΚ στα ουράνια μετά από 5 χρόνια

Η θέληση για διάκριση νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ποιος θα μπορούσε να της αρνηθεί ότι είναι... εδώ; Το "ερχόμαστε" της football league έγινε "ήρθαμε" για την ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ και του διαδόχου του, Στέλιου Μανωλά. 

Αρκεί ένα κύπελλο για να πει κανείς ότι η χρονιά έκλεισε επιτυχημένα; Ίσως όχι αλλά στην περίπτωση της ΑΕΚ όχι μόνο το ήθελε περισσότερο αλλά ήταν και ένας τρόπος να δηλώσει και πάλι παρούσα στο κλαμπ των μεγάλων της Ελλάδας. Η νίκη επί ενός Ολυμπιακού που μπορεί να έπαιζε με τα δεύτερα όπως κάποιοι λένε, δεν παύει να είναι μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε, ζώντας την περιπέτεια ενός υποβιβασμού. Ωστόσο το να καταφέρει να νικήσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος άφησε πίσω του το δεύτερο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό με 30 βαθμούς και την τρίτη ΑΕΚ με 31, μόνο αμελητέο γεγονός δεν μπορεί να αποτελέσει. 

Η δίψα για τίτλο μετά το τελευταίο κύπελλο το 2011 με τον Ατρόμητο - αλλά και για τίτλο γενικότερα - που κατέκτησε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν εμφανής. Όλα τα άλλα αποτελούν ιστορία και φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως αυτά που ακολουθούν.