Ροντρίγκες: Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ

Να γίνει ένας σημαντικός παίκτης του ΠΑΟΚ και να κατακτήσει μαζί του στον τίτλο του πρωταθλητή. 

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στο κανάλι που διατηρεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο youtube, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, και έθεσε τους στόχους του με την φανέλα της νέας του ομάδας. 

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας», τόνισε ο Ροντρίγκες ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Άρνεσεν και Τούντορ αλλά και των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του νέου άσου του ΠΑΟΚ: 

Ποια τα πρώτα συναισθήματά σου; 

Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ. 

Τι ξέρεις για τη νέα σου ομάδα; 

Είδα στο ίντερνετ ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής είναι ο Άρνεσεν και προπονητής ο Ιγκόρ Τούντορ. Γνώριζα ότι η ομάδα παίζει στο Europa League και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Είδα επίσης, στο διαδίκτυο το ρεπορτάζ για τους οπαδούς της ομάδας. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι είναι υπέροχοι. Για εμένα είναι ένας σύλλογος ο οποίος θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. 

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τι στοιχεία θα φέρεις στον ΠΑΟΚ 

Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Για όλο τον σύλλογο και όσους βρίσκονται εδώ και είναι μέλη μιας καλής ομάδας. Επίσης, θέλω να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι και η φιλοδοξία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας. 

Πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις για την ομάδα; 

Για τώρα θέλω να ξεκινήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δουλέψω και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να αρχίσω να κάνω πράγματα.

Πηγή: sport-fm.gr