UEFA: Ο Ολυμπιακός καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής

Ομάδα της αγωνιστικής αναδείχθηκε από την UEFA ο Ολυμπιακός, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της πρεμιέρας των ομίλων.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2) έκανε αίσθηση στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν κορυφαία ομάδα των διοργανώσεων της UEFA για την πρώτη εβδομάδα των ομίλων του Champions League και του Europa League. 

Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα τόσο ανάμεσα σ' εκείνες που αγωνίστηκαν στο Champions League, όσο και στις υπόλοιπες που έπαιξαν στο Europa League.

Καλύτεροι, συνεπώς, οι Πειραιώτες, κατά το ευρωπαϊκό αγωνιστικό τριήμερο ανάμεσα σε 32 και 48, συνολικά 80 δηλαδή ομάδες που έπαιξαν ποδόσφαιρο!

Οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Τσόρι Ντομίνγκες επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της πρεμιέρας των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Ο 33χρονος μέσος είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της UEFA.

Οι υπόλοιποι της κορυφαίας ομάδας είναι οι Ντάβι Ρουφ (Άντερλεχτ), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπέρτο Μορένο (Λίβερπουλ), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ), Κέβιν Γκρόσκροϊτς (Ντόρτμουντ), Γιασίν Μπραχίμι (Πόρτο), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ), Ζερβίνιο (Ρόμα) και Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους).

Δείτε το γράφημα της UEFA, με την καλύτερη ενδεκάδα του Champions League:

Πηγή: sport-fm.gr