Ολυμπιακός: Διατίθενται τα τελευταία 5.000 εισιτήρια για Ατλέτικο

Το Γ. Καραϊσκάκης θα γεμίσει στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό φυσικά δεν αποτελεί είδηση, καθώς οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δείχνουν την προτίμησή τους για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια (αρχές τρίτης σεζόν) σε ευρωπαϊκό αγώνα, δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια από την ημέρα που βγήκαν στα εκδοτήρια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο ματς της περσινής πρεμιέρας της διοργάνωσης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν τα "μαγικά χαρτάκια" εξαντλήθηκαν μέσα σε τρεις ώρες.

Φέτος χρειάστηκε όλη η τρίτη με τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης ανοικτά. Εντούτοις, περίσσεψαν και 5.000 εισιτήρια τα οποία έχει προγραμματιστεί να διατεθούν από τις 10:00 της Τετάρτης έξω από τη θύρα 25 στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.olympiacos.org.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 45€, 50€, 55€, 65€, 75€, 90€, 225€ (VIP) & 325€ (VVIP).

Υπενθυμίζεται ότι για να προμηθευτούν οι φίλαθλοι εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να έχουν την "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού", την οποία κανείς μπορεί να αποκτήσει καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη.