Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Κλιέσταν για αντι-Μανιάτης;

Ο διεθνής Αμερικανός Σάσα Κλιέσταν, που τέθηκε πέρσι αντιμέτωπος των ερυθρολεύκων με τη φανέλα της Άντερλεχτ, είναι το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για τη θέση του αμυντικού χαφ των ερυθρολεύκων.

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι πολύ... θερμά κατά παράδοση τις τελευταίες ημέρες μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία απόκτησης νέων παικτών, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πώληση Σάμαρη στη Μπενφίκα έναντι 10 εκατ. ευρώ ήταν αυτή που... ενεργοποίησε την ανάγκη για απόκτηση μέσου με ανασταλτικά χαρακτηριστικά -αλλά και με ποιοτική μακρινή πάσα, όπως επιθυμούσε ο Μίτσελ- και έτσι ακούστηκαν τα ονόματα των Ντιόπ της Λεβάντε και Εσιέν της Μίλαν.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποκτάται ως επιθυμία του Μίτσελ για έναν ακόμη ακραίο -μιας και δεν μπορούσε, απ' ό,τι φαίνεται, να πάρει τον Άμραμπατ από τη Γαλατασαράι- και για να βοηθηθεί ο Μπενίτες να προσαρμοστεί στην κορυφή της επίθεσης, κερδίζοντας χρόνο για τον Παραγουανό, με τη μετατόπιση Αφελάι ή Σαβιόλα στην κορυφή.

Ο Κλιέσταν, ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην αποτελεί ανταγωνιστική, αλλά παράλληλη (!) περίπτωση, καθώς το ρωσικό ενδιαφέρον για το Γιάννη Μανιάτη είναι πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε πρόταση ύψους έως και πέντε εκατ. ευρώ από ομάδα της Premier Ρωσίας και έτσι ο μέσος της Άντερλεχτ να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του.