Πατατράκ για τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας

Κακός στο δεύτερο ημίχρονο ο "Εξάστερος", ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις με 58-64 και μπαίνει σε περιπέτειες

Ένας εκτός τόπου και χρόνου Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος, έχασε ένα φαινομενικά «δικό» του παιχνίδι στο Κάουνας, γνωρίζοντας «σκληρή» ήττα με σκορ 64-58 από την Ζαλγκίρις. 

Αν και οι πράσινοι προηγήθηκαν ακόμα και με 14 στο πρώτο μέρος (11-25), αν και έπαιζαν υποδειγματική άμυνα και μέσω αυτής έβρισκαν ενέργεια, εντούτοις μετά την ανάπαυλα παρουσιάστηκαν «μεταμορφωμένοι», χωρίς κανένα σχέδιο στο παρκέ και… μοιραία ήρθαν τα πάνω-κάτω. 

Κάπως έτσι το τριφύλλι υποχώρησε στο 14-11 και όχι μόνο έχει ξεχάσει οριστικά το ενδεχόμενο τετράδας (παρά την ήττα της Φενέρ που έπεσε στο 16-9), αλλά… πάει να βγάλει τα μάτια του και για την πρόκριση. Κι αυτό γιατί τον έχει πιάσει η Μπασκόνια με το ίδιο ρεκόρ, ο Ερυθρός Αστέρας είναι στο 14-10 (με ματς λιγότερο), η όγδοη Εφές είναι στο 13-11 έχοντας εξίσου ματς λιγότερο, ενώ καραδοκεί η ένατη Νταρουσάφακα με 12-12, που παίζει την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Το μόνο θετικό της υπόθεσης το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμίες με τις τουρκικές ομάδες (και τους Σέρβους).

Πηγή: sport-fm.gr