Έχασε και… χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

Τα θαλάσσωσε το Τριφύλλι στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε από την Νταρουσάφακα με 72-77

Χάθηκαν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για το πλεονέκτημα έδρας. Αν και έβγαλαν ψυχή και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση, στο τελευταίο τετράλεπτο οι παίκτες του Πασκουάλ έκαναν τα πάντα λάθος, δέχθηκαν καλάθια-μαχαιριές και μοιραία ηττήθηκαν 77-72 από την Νταρουσάφακα. 

Κάπως έτσι, οι πράσινοι υποχώρησαν στο 14-10 και ουσιαστικά… δεν βγαίνουν τα κουκιά για να προλάβουν την τετράδα στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές, αφού η τέταρτη Φενέρ είναι στο 16-8 και υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμία με την ελληνική ομάδα (δηλαδή είναι τρεις νίκες πάνω). Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός είναι πέμπτος, πάνω από τον Ερυθρό Αστέρα (εξίσου 14-10), αφού είχε νικήσει με περισσότερους πόντους στο ΟΑΚΑ από όσους είχε χάσει στο Βελιγράδι. 

Ο Εξάστερος… δεν μπήκε στο παρκέ στο δεύτερο μέρος και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 12 πόντους (48-36). Ωστόσο, στη συνέχεια… αφυπνίστηκε και όχι μόνο πέρασε μπροστά, αλλά πήρε και προβάδισμα έξι πόντων τη μία (55-61) και τεσσάρων λίγο αργότερα (65-69). Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η καθίζηση. Οι πολλές κακές επιλογές στην επίθεση (κυρίως με τον Τζέιμς) και τα «τρελά» σουτ από τον καυτό Γουοναμέικερ και τον Κλάιμπερν, υπέγραψαν το τελικό σκορ. 

Πηγή: sport-fm.gr