O Αγγελόπουλος ετοιμάζει την ΑΕΚ για ποδηλατοδρόμιο ακόμα και το 2017!

Αποφασισμένος να λύσει το ταχύτερο δυνατό το ζήτημα της έδρας

Αποφασισμένος να λύσει το ταχύτερο δυνατό το ζήτημα της έδρας της μπασκετικής ΑΕΚ είναι ο Μάκης Αγγελόπουλος. Το πλάνο που προβλέπει αναμόρφωση του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο και οι συζητήσεις θα προχωρήσουν κανονικά, παρά τις αντιδράσεις από την ομοσπονδία ποδηλασίας που θεωρεί πως «ξεσπιτώνεται».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έχει συνάντηση, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να θέσουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης επί τάπητος. Βασικό ζητούμενο είναι η «μετακόμιση» της ποδηλασίας σε άλλο χώρο και ήδη υπάρχει ένας υποψήφιος στην Αττική. Ούτως ή άλλως η χρήση του Ποδηλατοδρομίου αυτή τη στιγμή είναι ασύμφορη για την πολιτεία και την ομοσπονδία, ενώ υπάρχουν πολλές οφειλές, ακόμη κι αν κάποιες εξ αυτών αμφισβητούνται από την ομοσπονδία.

Όσον αφορά στη χρήση του Ποδηλατοδρομίου, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να απευθυνθεί στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, δίχως διαδικασία διαγωνισμού, για να συνάψει συμφωνία, ενώ δεν απαιτείται άδεια αθλητικής εγκατάστασης και συνεπώς κίνδυνος προσφυγών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι τόσο «ζεστός» για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που θεωρεί πως αν όλα πάνε καλά, μπορεί η ΑΕΚ να μπει σε αυτό το γήπεδο, με τις απαραίτητες μετατροπές, ακόμη και μέσα στο 2017! Αν προκύψουν οποιαδήποτε εμπόδια, τότε παραμένει η εναλλακτική του Γαλατσίου αλλά και ενός άλλου χώρου σε κοντινό δήμο.

Πηγή: sport-fm.gr