Σακίλ σε Μπάρκλεϊ: Εγώ αν ήμουν Λεμπρόν θα σε χτυπούσα

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ πήρε το μέρος του Λεμπρόν Τζέιμς στη διαμάχη του με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Τι απάντησε ο τελευταίος

Το ξέσπασμα του Λεμπρόν Τζέιμς κατά του Τσαρλς Μπάρκλεϊ για την κριτική που του ασκεί παραμένει στην επικαιρότητα. Ο Σακίλ Ο' Νιλ πήρε το μέρος του σούπερ σταρ των Καβαλίερς κι όχι του συναδέλφου του/σχολιαστή στο TNT.

«Ο Μπάρκλεϊ το έκανε προσωπικό το ζήτημα όταν είπε πως στον Λεμπρόν δεν αρέσει να είναι ανταγωνιστικός. Κι εγώ στη θέση του έτσι θα αντιδρούσα και χειρότερα. Θα ερχόμουν εδώ και θα σου έγινα μπουνιά», δήλωσε ο «Σακ».

Ο Μπάρκλεϊ απάντησε «... κι εσύ δεν είσαι καλός μαχητής» στον Σακίλ που κοιτούσε... αποσβολωμένος και στη συνέχεια υπερασπίστηκε τη θέση του. «Δεν έχω πρόβλημα με όσα είπε ο Λεμπρόν για μένα. Δεν ήταν όλα αλήθεια, αλλά όντως έχω κάνει κάποια ανόητα πράγματα στη ζωή μου. Ποτέ πάντως δεν είπα κάτι προσωπικό για κάποιον παίκτη και ούτε πρόκειται να το κάνω. Όλη η κριτική μου αφορά αποκλειστικά το μπάσκετ. Έχω δει τον Λεμπρόν καμιά δεκαριά φορές στη ζωή μου και απλώς χαιρετηθήκαμε. Δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με τον άλλο και αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λες πάντα καλά λόγια για τους άλλους. Οι σημερινοί παίκτες είναι υπερευαίσθητοι. Αν κάποιος θεωρεί τα σχόλιά μου άδικα, εγώ δεν συμφωνώ», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr