Πώς θα ψηφίσετε τον Αντετοκούνμπο για το All Star Game του NBA

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους κορυφαίους των κορυφαίων

Φέτος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς και η χρονιά μπορεί να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα για εκείνον, εφόσον επιλεγεί στο All Star Game του NBA! 

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των παικτών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά των κορυφαίων του «μαγικού κόσμου» στη Νέα Ορλεάνη άνοιξε ανήμερα των Χριστουγέννων και εμείς μπορούμε να στείλουμε –εκτός από τη θετική μας ενέργεια- την ψήφο μας στον Giannis! 

Για να γίνει αυτό, μπορούμε να γράψουμε στα social media που διατηρούμε ολογράφως το όνομα «Giannis Antetokounmpo» και να τον συνοδεύσουμε με το #NBAVote. Σημαντικό, είναι να γνωρίζουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε μέχρι δέκα ψήφους την ημέρα.

Αλλιώς, μπαίνουμε εδώ και καταχωρούμε την ψήφο μας. 

Εάν όλα πάνε καλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλεγεί, τότε θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει σε All Star Game του NBA! 

Και όχι γιατί είναι «δικό» μας παιδί, αλλά το αξίζει γιατί και τα στατιστικά που έχει μέχρι στιγμής με την ομάδα του Μιλγουόκι είναι ενός All Star παίκτη, καθώς μετράει κατά μέσο όρο 22,9 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ!

Πηγή: sport-fm.gr