Και επίσημα πράσινος ο Γκάμπριελ

Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον νέο του τεχνικό

Αυτό που ήθελε να ακούσει από το στόμα του Γκάμπριελ το άκουσε ο Τσάβι Πασκουάλ! Ο Αμερικανός, ο οποίος το μεσημέρι πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, τόνισε σίγουρος ότι ταιριάζει με το αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού και δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον νέο του τεχνικό. 

«Θέλω να μπω μέσα και να δείξω στην ομάδα πόσο αθλητικός είμαι και οτιδήποτε χρειαστεί να κάνω για την ομάδα θα το κάνω. Είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι», ανέφερε. 

Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε και λίγο αργότερα. Πώς; Έφυγε άμεσα από το αεροδρόμιο με προορισμό στο ΟΑΚΑ για να κάνει προπόνηση. 

«Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα για το ενδιαφέρον, είχα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό παλαιότερα και ξέρω ότι είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με σπουδαίους οπαδούς. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του οργανισμού», ανέφερε ο Αμερινακός και συνέχισε: 

«Μου αρέσει η ομάδα, την έχω παρακολουθήσει κάποιες φορές φέτος, μου αρέσει ότι είναι ιδιαίτερα αθλητική και παίζει άμυνα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε διεκδικητές της Ευρωλίγκας. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για εμένα (σ.σ. η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό), είμαι έτοιμος να παίξω στην Ευρωλίγκα και να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο». 

Ο Γκάμπριελ –φυσικά- και μίλησε για τον Γκιστ του οποίου το κενό καλείται να καλύψει... 

«Ξέρω ότι θα πρέπει να καλύψω ένα σημαντικό κενό θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω κι ελπίζω όταν επιστρέψει να παίξουμε μαζί στο παρκέ. Σκεφτόμουν πως θα είναι να παίζω σε αυτό το γήπεδο (σ.σ. ΟΑΚΑ), μπροστά σε τόσο κόσμο από την πρώτη στιγμή που υπήρξε ενδιαφέρον. Είμαι έτοιμος να ζήσω την ατμόσφαιρα των οπαδών», κατέληξε.

πηγή: sport-fm.gr