Όλα στραβά για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς με τη Λαμποράλ

Πάλευε μόνος του ο Ραντούλιτσα στην ήττα των "πρασίνων" με 84-68

Μόνο για μια... περίοδο πάλεψε στο πρώτο «ματς της χρονιάς» ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήταν εντυπωσιακά κακοί και η Λαμποράλ Κούτσα έκανε πολύ εύκολα το 1-0 στη σειρά, επικρατώντας 84-68. 

Από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, οι Βάσκοι πήραν διψήφια διαφορά και μάλιστα έφτασαν στο +22 (64-42), με το τριφύλλι απλώς να μετριάζει κάπως το εύρος της ήττας στα τελευταία λεπτά, όπου οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν. 

Μονοδιάστατος και χωρίς πλάνο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Εξάστερος. Συγκινητικός ο Ραντούλιτσα σταμάτησε στους 21 πόντους και για ένα μεγάλο διάστημα ήταν ο… μόνος που προσπαθούσε να κρατήσει όρθια την ελληνική ομάδα. 11 πόντους σημείωσε ο Χέινς που «ζεστάθηκε» όταν πήρε την ευκαιρία, τόσες ασίστ είχε ο Καλάθης, εξωφρενικά κακοί και άστοχοι οι περιφερειακοί με τον Γουίλιαμς να μετρά 7 πόντους με 3/11 και τον Φελντέιν 2 με 1/6. Ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε για μόλις 9’, που μάλλον αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Άνταμς, 15 είχε ο Μπουρούσης και 11 ο Τζέιμς για την ομάδα της Βασκονίας, η οποία «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό με 13/33 τρίποντα, την ώρα που η ομάδα του Τζόρτζεβιτς είχε το… απελπιστικό 3/19. Την Παρασκευή στις 21:45 το δεύτερο παιχνίδι όπου οι Κυπελλούχοι Ελλάδας καλούνται να εμφανιστούν «μεταμορφωμένοι».

Πηγή: sport-fm.gr