Λοτζέσκι αντί Όντομ στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την Α1

Δεν υπολογίζεται για τους εναπομείναντες αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός φόργουορντ

Η αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεγονός! 

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ πως δεν υπολογίζεται για τους εναπομείναντες αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι τη θέση του πήρε ο Ματ Λοτζέσκι. Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδεχομένως να ήταν και το τελευταίο του Αμερικανού γκαρντ με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς τη Δευτέρα (11/4) έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Χάποελ Ιερουσαλήμ προς το πρόσωπό του. 

Από ‘κει και πέρα, μετά πολλών εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης (13/4) με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ! Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Ντάνιελ Χάκετ. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε θεραπεία, ενώ ο Ιταλός γκαρντ αναρρώνει από την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού. 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έβγαλε μέρος του προγράμματος και έτσι έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ το ευχάριστο νέο αφορούσε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Πηγή: sport-fm.gr