Χάνεται ο Μεϊρί για τον Παναθηναϊκό, στο προσκήνιο ξανά ο Λάσμε

Νέα εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του ψηλού που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό. Την ώρα που οι «πράσινοι» περίμεναν την απάντηση του Τυνήσιου πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαλάχ Μεϊρί, ο παίκτης φαίνεται πως επιλέγει τελικά την πρόταση των Ντάλας Μάβερικς για τριετές συμβόλαιο ώστε να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Την είδηση μεταδίδουν ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ισπανία, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. 

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το Eurohoops, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανέφερε στο κάδρο ως πρώτο στόχο τον Στεφάν Λάσμε! Παρόλα όσα διέρρευσαν οι «πράσινοι» για τον Γκαμπονέζο σέντερ και τον τρόπο που δεν επήλθε η επιστροφή πριν δύο μέρες (άρνηση του παίκτη να υπογράψει όρο τιμωρίας σε περίπτωση κρούσματος ντόπινγκ), φέρονται να έχουν προσεγγίσει ξανά τον 33χρονο σέντερ, που εξετάζει ξανά το ενδεχόμενο να επιλέξει τους κυπελλούχους Ελλάδας! 

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, καθώς ο Λάσμε θα πάρει την οριστική απόφασή του εντός της ημέρας. Θυμίζουμε, ο Γκαμπονέζος εξετάζει και πρόταση της Γαλατάσαραϊ. 

Πηγή: sport-fm.gr